Siellä missä on naisia, on aina draamaa ja siellä missä on naisia, puhutaan aina paskaa.

En ymmärrä, mikä se naisten perusongelma on, vaikka itsekkin tiettävästi kyseistä sukupuolta edustan. Kuitenkin useammin niskavillani saa pystyyn joku kanssani samaa sukupuolta edustava kuin kaksilahkeinen.

Joka hemmetin asiasta pitää rakentaa kilpailu muijien välille, oli kyse sitten työpaikasta, miehistä, uusista kengistä tai vaikka huulikiillosta, tärkeintä on se, kenellä on paras.

Ja mitä enemmän kateutta, sitä enemmän paskapuhetta. Naisten kanssa ei voi olla kuin korkeentaan sen kaksi minuuttia samassa tilassa, ennen kuin tajuton skeidan jauhaminen alkaa. Puhun itsekkin paskaa, paljon paskaa, ja aina se liittyy tavalla tai toiselle naisiin. Miten muuten naisseurassa pärjää, ellei työnnä päätää muurahaispesään?

Ihailen muutemien tuttujen miesten välisiä ystävyyssuhteita. Niissä ei ole kyse kilpailusta, ei feikkaamisesta, niissä ei tavoitella omaa etua, ne ovat aitoja. Niissä kukaan ei yritä salakavalilla juonilla pölliä toisen omaa, esimiesasemaa tai Burberry-laukkua.

Jo pienenä hakeuduin mielummin poikien pikkuautomatolle tai pleikan ääreen, kuin tyttöjen seuraan. Niissä leikeissä kyse oli vaan siitä, kellä on hienoin ja uusin barbi, ja kenen Barbie saa komean Kenin.

Ja jo alle kymmenen vanhana kuuntelin kiukusta kihisten "parhaan ystäväni" lätinöitä, kuinka heidän perhe muuttaa Budabestiin asumaan tai kuinka hän taas sai uuden vaatteen. Silloin jo joku hälytyskello pärisi pään sisällä, että just joo, hitto mikä ämmä, tekisi mieli repiä nuo ihanat vaaleat suortuvat irti tuosta tyhjästä päästä.

Vanhemmiten huomaan, ettei ne leikit ja pelit mihinkään muutu, nukeista tulee vaan korkokenkiä ja Ken-barbeista oikeita miehiä, tavoitteet pysyvät kuitenkin samana.

Tänään taas ajattelen, kuunneltuani ja katseltuani tarpeeksi kauan tätä naisten välistä valtapeliä, hitto mikä ÄMMÄ, tekisi mieli iskeä korkkarin korko tuolle päähän!

Nainen on toiselle usein vihollinen jollain tapaa, en usko mihinkään BFF touhuun enää. Muutamaan ihanaan, aitoon naispuoliseen henkilöön vaalin huolella ystävyyttäni, sillä tiedän että näitä poikkeuksia ei tule useasti vastaan.